Loopbegeleiding

Sportclub Reeuwijk hoopt ook bij de komende editie weer een groot aantal goed getrainde lopers aan de start van de Reeuwijkse Plassenloop te verwelkomen. Als vereniging willen we hier graag een steentje aan bijdragen. Bij voldoende deelname start Sportclub Reeuwijk in januari 2020 met een 10-tal trainingen ter voorbereiding op de Reeuwijkse Plassenloop.

Voor wie is deze training:
Voor degene die voor het eerste een 5 km wil gaan uitlopen.

Waar en wanneer:
De trainingen vinden steeds plaats op de dinsdagavond.
De eerste training is op 7 januari 2020 van 19:30 uur tot 21:00 uur op de atletiekbaan van Sportclub Reeuwijk op het sportpark de Groenezoom aan de buitenomweg in Reeuwijk.

Wie geeft de trainingen:
De trainingen worden verzorgd door een gediplomeerde en ervaren looptrainer.

Inhoud van de training:
Er wordt getraind op de verlichte atletiekbaan van Sportclub Reeuwijk. Een handige en veilige locatie in deze tijd van het jaar. Afhankelijk van de conditie wordt een licht of zwaarder programma gegeven uiteraard met een gedegen warming-up met techniek, coördinatie en krachtoefeningen.   Na afloop van de training kunnen onder het nuttigen van een kopje koffie of thee nog vragen aan de trainer gesteld worden.

Inschrijving en contact:
Contactpersoon Anja Grijze is telefonisch te bereiken onder nummer 0182 – 39 31 76.
Inschrijven kun je door het invullen van het inschrijfformulier.

Kosten:
Het inschrijfgeld bedraagt € 60,00  en dient voor aanvang van de cursus te zijn overgemaakt t.a.v. Sportclub Reeuwijk Rabobanknr. NL49RABO.035.49.31.776 onder vermelding van ‘trainingstraject RPL’ of kan op de eerste training cash worden betaald. Inschrijfgeld is inclusief een functioneel hardloop T-shirt met opdruk (alleen indien uiterlijk 7 januari 2020 het inschrijfgeld is betaald). Bovendien kan gratis aan de 5 km van de Plassenloop 2020 deelgenomen worden. Na inschrijving vindt geen restitutie van het inschrijfgeld plaats.

Verder nog belangrijke zaken?
Jawel, deelname is op eigen risico. Indien u gezondheidsklachten heeft of langere tijd inactief bent geweest moet u dit vóór aanvang van de cursus melden bij de trainer. Verder wordt ten sterkste aangeraden om in dat geval een keuring te doen bij een SMA (Sport Medisch Adviescentrum).