Loopbegeleiding 2024

Sportclub Reeuwijk hoopt ook bij de komende editie weer een groot aantal goed getrainde lopers aan de start van de Reeuwijkse Plassenloop te verwelkomen. Als vereniging willen we hier graag een steentje aan bijdragen. Bij voldoende deelname start Sportclub Reeuwijk met een 10-tal trainingen ter voorbereiding op de Reeuwijkse Plassenloop 2024.

Voor wie is deze training:
Voor degene die voor het eerste een 5 km wil gaan uitlopen maar ook voor degene die na een gedegen voorbereiding voor de 10 km gaat.

Waar en wanneer:
De trainingen vinden steeds plaats op de donderdagavond van 19.30 uur tot 21.00 uur.
De eerste training is op 11 januari 2024 op de atletiekbaan van Sportclub Reeuwijk.
De baan bevindt zich op het sportpark de Groenezoom aan de buitenomweg in Reeuwijk.

Wie geeft de trainingen:
De trainingen worden verzorgd door een gediplomeerde en ervaren looptrainer.

Inhoud van de training:
Er wordt getraind op de verlichte atletiekbaan van Sportclub Reeuwijk. Een handige en veilige locatie in deze tijd van het jaar. Afhankelijk van de conditie wordt een licht of zwaarder programma gegeven uiteraard met een gedegen warming-up met techniek, coördinatie en krachtoefeningen.   Na afloop van de training kunnen onder het nuttigen van een kopje koffie of thee nog vragen aan de trainer gesteld worden.

Inschrijving en contact:
Contactpersoon Trees van der Werf is telefonisch te bereiken onder nummer 06 – 1554 9074.   E-mail: treesvantol@gmail.com
Inschrijven kun je door het invullen van het inschrijfformulier.

Kosten:
Het inschrijfgeld bedraagt € 75,00  en dient voor aanvang van de cursus te zijn overgemaakt t.a.v. Sportclub Reeuwijk Rabobanknr. NL49RABO.035.49.31.776 onder vermelding van ‘trainingstraject RPL’.  Inschrijfgeld is inclusief een functioneel hardloop T-shirt met opdruk. Bovendien kan gratis aan de 5 km of 10 km van de Plassenloop deelgenomen worden. Na inschrijving vindt geen restitutie van het inschrijfgeld plaats.

Verder nog belangrijke zaken?
Jawel, deelname is op eigen risico. Indien u gezondheidsklachten heeft of langere tijd inactief bent geweest moet u dit vóór aanvang van de cursus melden bij de trainer. Verder wordt ten sterkste aangeraden om in dat geval een keuring te doen bij een SMA (Sport Medisch Adviescentrum).