Reeuwijkse Plassenloop editie 2020/2021

In maart 2020 werd als gevolg van de Corona maatregelen van de rijksoverheid de wedstrijd “de Reeuwijkse Plassenloop”, die sinds vele jaren wordt gehouden op de 3e zaterdag in maart, afgelast. Op dit moment is het nog niet toegestaan een dergelijke wedstrijd te organiseren. Gelet op de benodigde voorbereidingstijd en de onzekerheid ten aanzien van een eventuele versoepeling van de Corona maatregelen, lukt het niet om dit evenement in maart 2021 te houden.

De mogelijkheid bestaat, dat wij de editie 2020/2021 echter wel later in het jaar kunnen organiseren, uiteraard met inachtneming van op dat moment geldende regels. Een exacte datum zullen wij later bepalen, als er meer zicht is op versoepeling van de regels van de rijksoverheid.

De deelnemers die zich reeds hebben ingeschreven voor de editie 2020, zijn automatisch ingeschreven voor de editie 2020/2021. Wij zien er naar uit om weer een wedstrijd te organiseren en dan maken we er een mooi evenement van! Of dat kan en op welke wijze, hoort u zo snel mogelijk van ons!

Met vriendelijke groet,
De Plassenloop commissie
Sportclub Reeuwijk